Fysik

Hjælp til at finde massen af 83m3

20. marts 2013 af flowerpowerpigen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude:) 

Jeg har brug for hjælp til er finde massen af 83m3 vand? Ved at massen for vand er 18,02 g/mol men hvordan regner jeg det andet ud?
 

Håber I kan hjælpe.. 


Brugbart svar (2)

Svar #1
20. marts 2013 af mathon

 

             massen af 83 m3 vand er 83 ton = 83000 kg

 

             ρ = 1 g/cm3 = 1 kg/dm3 = 1 ton/m3


Svar #2
20. marts 2013 af flowerpowerpigen (Slettet)

Hvordan finder du så volumen?

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Volumen var jo opgivet til 83 m3 .


Skriv et svar til: Hjælp til at finde massen af 83m3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.