Matematik
Summations tegn
Hej folkens, jeg har lidt problemer med denne opgave, så jeg håber at der er nogen der kan hjælp, OK, opgaven lyder som sådan:
sæt summationsgrænser:
n=0∑3(x3-n)=∑(xm)
Nogen der kan hjælpe?
Svar #2
24. marts 2013 af Stats
Ja, men kan jeg få udregninger og forklaringer?
Mvh Dennis Svensson
Svar #3
24. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)
Sæt m = 3-n , dvs n = 3-m . Når n går fra 0 til 3, går m fra 3 til 0 .
Skriv et svar til: Summations tegn
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
