Fysik

er det her rigtigt ?

03. april 2013 af Lone110 (Slettet) - Niveau: C-niveau

V=(29*8314.3*303.15)/28=2610497.189m3

 

her kan i se spørgsmålet

http://s7.postimg.org/5ox6krtkb/beholder.png


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. april 2013 af peter lind

Nej. Du skal omregne bar til pascal og du skal også bruge  massen af luften


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. april 2013 af mathon


 
                               n • R • T
                        V = ----------
                                    p

 

            n = (750 kg) / (29 kg/kmol) = 25,8621 kmol

            R = 8314,3 Pa·m3/(kmol·K)

            p = 28 bar = 2,8·104 Pa

 

                              (25,8621 kmol) • (8314,3 Pa·m3/(kmol·K)) • (303,15 K)
                        V = -------------------------------------------------------------------- = 2328 m3
                                                                 2,8·104 Pa

    
               


Skriv et svar til: er det her rigtigt ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.