Kemi

En opløsnings pH værdi er lig 1,26. Beregn [H3O+] og [OH-]

03. april 2013 af ITChem (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!
Nogen der kan hjælpe med dette spørgsmål:

En opløsnings pH værdi er lig 1,26. Beregn [H3O+] og [OH-]


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. april 2013 af mathon

ved 25 ºC

                         [H3O+] = 10-pH = 10-1,26

                         [OH - = 10-14 / [H3O+] = 10-14 / 10-1,26 = 10-14+1,26


Svar #2
03. april 2013 af ITChem (Slettet)

Tusind tak!


Skriv et svar til: En opløsnings pH værdi er lig 1,26. Beregn [H3O+] og [OH-]

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.