Kemi
Henfald - fysisk kemi
09. oktober 2005 af
kuerten15
Henfaldet af radium er en 1. ordensreaktion. Der gælder dn/dt=-k*n, hvor n er stofmængden af radium.
Beregn hastighedskonstanten k, idet n og dn/dt antages konstante.
Jeg har beregnet n=4,42 mmol.
Beregn hastighedskonstanten k, idet n og dn/dt antages konstante.
Jeg har beregnet n=4,42 mmol.
Skriv et svar til: Henfald - fysisk kemi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
