Matematik

Lineær funktion og proportionalitet

16. april 2013 af bullernumse (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med dette spørgsmål? : Redegør for forkellen på lineær funktion og proportionalitet.

 

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

Lineær funktion: y = f(x) = a·x + b

Proportionalitet: y = a·x


Svar #2
16. april 2013 af bullernumse (Slettet)

Men hvad er forskellen, hvis man skulle forklare det med tekst? :-)


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

En proportionalitet er en lineær funktion, hvor b = 0.


Svar #4
16. april 2013 af bullernumse (Slettet)

Okay tak!


Skriv et svar til: Lineær funktion og proportionalitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.