Matematik

Terning på 8 cm3

17. maj 2013 af Aiham (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Jeg har lidt svært med at finde ud af, hvordan man skal lave en terning på 8 cm3

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2013 af peter lind

I en terning er alle kanter s lige store. Rumfanget af en terning er med kantlængde s er s3


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2013 af 123434 (Slettet)

3√8cm^3=8cm^3^(1/3)=2cm

Sidelængden=2cm

 


Skriv et svar til: Terning på 8 cm3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.