Kemi
rettelse - kemi
19. oktober 2005 af
Stine pigen (Slettet)
Hejza jeg vil gerne have at i godkender denne reaktion hvis den er rigtig:
IO3- + HSO3- ----> I- + So4--
I falder fra 5 ned til -1 = 6
S stiger fra 4 til 6 = = 2
2IO3- + 6HSO4- ----> 2I- + 6SO4--
den er ikke færdig ja, men et elelr andet siger mig at jeg gør noget forkert.. please help
IO3- + HSO3- ----> I- + So4--
I falder fra 5 ned til -1 = 6
S stiger fra 4 til 6 = = 2
2IO3- + 6HSO4- ----> 2I- + 6SO4--
den er ikke færdig ja, men et elelr andet siger mig at jeg gør noget forkert.. please help
Svar #1
19. oktober 2005 af frodo (Slettet)
jo, det er korrekt hidtil, men du kan jo bare forkorte igennem med 2, så du får:
IO3- + 3HSO4- ----> I- + 3SO4--
IO3- + 3HSO4- ----> I- + 3SO4--
Skriv et svar til: rettelse - kemi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
