Matematik

Isolering af konstant i forskrift

15. juni 2013 af niklau5 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej

Er der nogen som kan se og forklare mellemregningerne i det vedlagte  ?

 

 

 

 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2013 af peter lind

y0 = e-p*t0* (h(t0)+c)

Ganger du ligningen med ep*t0 får du

y0*ep*t0 = h(t0)+c   idet e-pt0*ept0 = 1

Derefter trækker du h(t0) fra på begge sider af lighedstegnet


Svar #2
15. juni 2013 af niklau5 (Slettet)

mange tak :D 


Skriv et svar til: Isolering af konstant i forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.