Matematik
Hurtig hjælp til åbne udsagn...
22. oktober 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hejsa jeg ville høre om der var nogle der hurtigt gad hjælpe mig med nogle åbne udsagn:
A) 2x-4>_x+1>_3x-15
B) 3+ln(2x-4)=4
C) 2e^x-1=4
på forhånd tak...:)
A) 2x-4>_x+1>_3x-15
B) 3+ln(2x-4)=4
C) 2e^x-1=4
på forhånd tak...:)
Skriv et svar til: Hurtig hjælp til åbne udsagn...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
