Matematik

en brøkdel af noget.

02. september 2013 af IdaElevYeah (Slettet) - Niveau: 7. klasse

hvordan finder man en brøkdel af et tal? fx. 2/3 af 63. :-)


Svar #1
02. september 2013 af IdaElevYeah (Slettet)

denne tråd behøves ikke at blive besvaret, har fundet ud af mit svar :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2013 af 123434 (Slettet)

2/3*63=(63*2)/3=126/3=42

 


Skriv et svar til: en brøkdel af noget.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.