Matematik

HJÆLP. Integralregning (Areal)

17. september 2013 af sofieepigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgaven lyder således: 

Tegn graferne for funktionerne f(x) = x^2 + 2x − 1, g(x) = x + 5 og h(x) = −2x−4.

Graferne for de tre funktioner afgrænser en punktmængde M . Bestem arealet af M.

Graferne for funktionerne f og g afgrænser sammen med koordinatakserne en punktmængde N i 1. kvadrant. Bestem arealet af N .

Graferne for funktionerne f og h afgrænser en punktmængde P . Bestem arealet af P . 

Jeg er gået i stå.. Jeg har lavet alle de tre grafer, men jeg kan bare ikke finde punktmængde M, den afgrænser? Forstår det ikke helt.  Jeg kan godt finde ud af at regne areal med integralregning, jeg kan bare ikke finde ud af hvor jeg skal aflæse punkterne fra. ? Håber i kan hjælpe.. 

(graferne for funktionerne er lavet på det vedhæftede dokument)

Vedhæftet fil: integral.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Se denne tråd, hvor samme opgave er diskuteret.

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1380503


Skriv et svar til: HJÆLP. Integralregning (Areal)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.