Kemi

Reaktion mellem persulfat og iodid

06. oktober 2013 af minibs (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har et efterbehandlings spørgsmål, som jeg har lidt problemer med og derfor har jeg brug for hjælp - på forhånd mange tak for hjælpen.

Der anvendes 2,0 mL 4,00 · 10-3 M Na2S2O3 med stivelse. 

Forklar, at begyndelseskoncentrationen af S2O32- bliver 8,00 · 10-4 M.

Forklar desuden, at koncentrationen af S2O82- er formindsket med 4,00 · 10-4 M i det øjeblik S2O32- er brugt op. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2013 af mathon

     n(S2O32-)beg = V•c = (2,0·010-3 L) • (4,00 · 10-3 mol/L) = 8,00 mol

     [S2O32-]beg = n/V = (8,00 mol) / ? =


Skriv et svar til: Reaktion mellem persulfat og iodid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.