Matematik

Tælle kasser

07. oktober 2013 af Sinimini (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Er der nogle der kan forklare mig, hvordan man skal tælle kasserne i den vedhæftede opgave?

Vedhæftet fil: opg..pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvad mener du med at tælle kasser?

Grafen for f(x) er umulig at aflæse på intervallet [-1;2] .


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. oktober 2013 af zxcvbzvb (Slettet)

Hver kasse har arealet 1.

a: I intervallet -1 til 2 har funktionen værdien -1 (så vidt jeg kan se). Integralet er altså arealet af 3 kasser, men vi skal huske at sætte minus foran, da de ligger under x-aksen. Altså a = -3

b. Lav omskrivningen ∫32 f(x)dx = - ∫23 f(x)dx. Arealet udgøres af en halv kasse under x-aksen, så vi har b= -(-½) = ½

osv.


Svar #3
08. oktober 2013 af Sinimini (Slettet)

tusind tak ;-)


Skriv et svar til: Tælle kasser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.