Fysik

masse

10. oktober 2013 af wiaam (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, er der nogen der kan hjælpe med dette spørgsmål

Udregn luftens masse og løftekraft ud fra et ballonrumfang på 2.800 m3.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Formuler hele opgaven. Man skal kende densiteten af luften i ballonen og af luften uden for ballonen, så man kan beregne opdriften.


Svar #2
10. oktober 2013 af wiaam (Slettet)

har fået lavet opdriften, mangler bare det med massen


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Ballonrumfanget er kendt, så hvis densiteten er kendt, kan massen beregnes.


Svar #4
10. oktober 2013 af wiaam (Slettet)

det kendes ikke, har regnet den ud sådan 

(m=ρ*V)

(m= 0,000164 g/cm3 *2.800m3) = 0,4592 g


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Hvad er det, du regner ud her? Du siger, du ikke kender densiteten, men du benytter en densitet i din udregning. Du roder vist lidt i enhederne.

Prøv at formulere hele opgaven, så vi ikke skal igennem en hel masse gætteværk.


Skriv et svar til: masse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.