Matematik

Vektorer i planen

21. oktober 2013 af Randkhalil (Slettet)

Hej alle
jeg står med en matematik opgave om vektorer, som lyder:

Givet 2 vektorer i planen
 a= (5,2) og Ct = 2t, t-3) ,    t € R

bestem længden af den korteste af diagonalerne i det parallelogram, der udspændes af vektor a og vektor C2

Jeg er helt forvirret, er der ikke en som både kan forklare og vise mig hvad man skal gøre i sådan en opgave.. 
Jeg ved bare at jeg på et tidspunkt skal bruge længdeformlen .. men hvad gør man helt præcist?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Beregn længderne af de to vektorer a+c2 og a-c2 og identificer den korteste af længderne.

c2 er den vektor, der fremkommer ved at sætte t = 2 i udtrykket for ct .


Skriv et svar til: Vektorer i planen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.