Matematik

Funktion

22. oktober 2013 af raaambo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa, jeg skal besvare disse spørgsmål:

Hvad er definitionen på en funktion?
Hvad er definitionen på en kontinuert funktion?

Nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det er helt sikkert detaljeret beskrevet i din bog.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2013 af Stats

En funktion kan have flere x-værdier til én y-værdi og ikke omvendt.. En kontinuert funktion kan tegnes med en blyant, uden at løfte den... Blot få eksempler:

Funktion..
y=x2-1 Der vil x=-1 være en løsning og x=1 være en løsning. Dvs 2 x-værdier til 1 y-værdi..

En ikke kontinuert funktion:
y = 1/(2-x) er ikke kontinuert i punktet x=2 da nævneren da vil være 0

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.