Matematik

sammensat funktion

29. oktober 2013 af plamesaen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er dette rigtigt?

jeg skal bestemme differentialkvotienten af den følgende sammensatte funktion:

a) f(x)=ln(x2 +1) 

ydre: g(x) = ln(x)

indre: h(x) = x^2+1

Differentiation af sammensat funktion: f ’(x) =( 1/x^2+1) * (2x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2013 af SuneChr

f (x)  =  g º h (x)
f '(x)  =  g '(h (x))·h ' (x)
Ja, det er rigtigt, med en parentes omkring (x2 + 1)


Svar #2
29. oktober 2013 af plamesaen (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: sammensat funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.