Kemi

Eddikesyrens formelle koncentration

30. oktober 2013 af isabellla (Slettet) - Niveau: B-niveau

pH=½*(pKs-log(Cs))  ---> Cs = ????


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2013 af 012343210

øhhhh. Hvad er spørgsmålet?


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. oktober 2013 af mathon

                   pH = (1/2)•(pKs-log(cs))

                   2pH = pKs-log(cs)

                   log(cs) = pKs-2pH

                   cs = 10pKs-2pH

                  


Svar #3
31. oktober 2013 af isabellla (Slettet)

1000 tak mathon fordi du er til. Har altid haft stor udbytte af dine svar, selv om jeg ikke har stillet spørsmålerne. TAK!


Skriv et svar til: Eddikesyrens formelle koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.