Matematik

Differentiere

03. november 2013 af MrsSilde (Slettet) - Niveau: C-niveau

f(x)=e*cos x
g(x)= ex   g '(x)=ex
h(x)=cos x h '(x)= - sin(x)
f '(x)=e*cos(x)+ e* -sin(x) 

Er det her korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2013 af memogg (Slettet)

f'(x)=ex*cos(x)-ex*sin(x)

g'(x)=ex

h'(x)= -sin(x)

så burde de være rigtige :-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2013 af SuneChr

Man kunne, mere elegant, skrive


Skriv et svar til: Differentiere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.