Matematik

Differentiere

04. november 2013 af MrsSilde (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der en der vil hjælpe mig med at differentiere dette udtryk:

Jeg har fået at vide af min lærer at jeg skal bruge produktreglen dvs. h'(x)=f '(x)*g(x)+f(x)*g '(x) 

Men hvordan kommer jeg videre med det her 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2013 af mathon

    (1/3) • (3x2-xex) '  = (1/3) • (6x - (1•ex + x•ex) = (1/3) • (6x - ex(1+x))


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2013 af One_Smash (Slettet)


Differentiere på C-niveau?!


Skriv et svar til: Differentiere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.