Matematik

diff. hurtig hjælp

08. november 2005 af miklos (Slettet)
f(x)= x/2 + 2(x^-0,5)

så efter diff:= 0,5 + 2/2(x^0,5)

(med (x^0,5), menes kvadratroden af af (x))

Hvis i har tid, hvad er tangenten til denne i (4,f(4))

tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2005 af Duffy

"Hvis I har tid, hvad er tangenten til denne i (4,f(4)) "

Hmm?! Det er jo det DU skal udregne!!
Hvad tror du selv?


Duffy

Svar #2
09. november 2005 af miklos (Slettet)

Hvad med at prøve på at hjælpe i stede for det der latterlige svar.

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2005 af Duffy

OK!! HER KOMMER SÅ ET "LATTERLIGT" GENSVAR; PRØV MED DET APPROKSIMERENDE FØRSTEGRADSPOLYNOMIUM. c",)

Svar #4
09. november 2005 af miklos (Slettet)

så er det jo godt jeg selv fandt ud af det

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. november 2005 af Epsilon (Slettet)

Den afledede af funktionen

f(x) = x/2 + 2(x^-0,5)

er dog

f'(x) = 1/2 - 1/(x*sqrt(x))

//Epsilon

Skriv et svar til: diff. hurtig hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.