Matematik

Hjælp det er hurtigt :)

19. november 2013 af oliviawinther (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hejsa alle der ude hver rigtig søde at hjælpe mig:
 

6 gangestykker der giver -6 

1 gangestykke der giver -4

hurtigt være søde at hjælpe mig ! :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Din profil siger "STX 3. år" ?

Du må da let kunne finde tal, der ganget sammen giver 6 eller 4. Dernæst er det et spm. om at fordele fortegnene.


Svar #2
19. november 2013 af oliviawinther (Slettet)

Det er min søsters profil, jeg har bare lidt brug for hjælp hurtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2013 af rikke0505 (Slettet)

6*-1

-1*6


3*-2
2*-3
 

12*-1/2
1/2*-12

og 

2*-2


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. november 2013 af 123434 (Slettet)

forskellige bud på -4

-4*1=-4

4/-1=-4

0-4=-4

-2-2=-4


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Der er tale om gangestykker. Dine to sidste forslag giver ikke -4 som resultat. Benyt parenteser omkring en negativ faktor. Dit forslag #2 er et divisionsstykke.


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. november 2013 af 123434 (Slettet)

Benyt parenteser omkring en negativ faktor.

F.eks

4/(-1)=-4?


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#6

Ja, eller

4·(-1) = -4

når det nu skal være et gangestykke.


Skriv et svar til: Hjælp det er hurtigt :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.