Matematik

Hastigheder (Lysår)

24. november 2013 af asbj0907 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Skriv et lysår som km (lysets hastighed er 300.000 km/s – et lysår er den strækning lyset bevæger sig på et år). Facit skrives som et tal mellem 1 og 10 ganget med en tierpotens.

Hjælp, tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2013 af Andersen11 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2013 af hesch (Slettet)

Hastighed = 300000 km/s

1 år ≈ 3163 sekunder

1 lysår = 300000 km/s * 3163 s = 9,4663*1012 km ≈ 9* 1012 km


Skriv et svar til: Hastigheder (Lysår)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.