Kemi

Hvordan ses anden ordens reaktion

02. december 2013 af Rasmuslarsenjylland (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvorfor er det, at man ud fra grafen kan konkluderer at S2O82- + I- begge er af første orden, hvorved den totale er af anden orden(se vedhæftede billede)?

Reaktionen er: S2O82- + 2I- -> 2SO42- + Iog pga. stivelse så ved man at hastigheden er v=(4,00*10^-4M)/tiden.


Svar #1
02. december 2013 af Rasmuslarsenjylland (Slettet)

Glemte at vedhæfte billedet

Vedhæftet fil:Kemi spg.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. december 2013 af mathon

der gælder:
                           v = d[I2]/dt = k·[I2]1         hvilket er ligningen for en reaktion af 1. orden

                           [I2]t = [I2]0·ek·t


Skriv et svar til: Hvordan ses anden ordens reaktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.