Kemi

Formel

16. december 2013 af Ukenddt (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg ville lige høre, om dette er korrekt: 

I(t) = Istart · e-kkemi·t ⇔ ln(I(t)) = ln(Istart-kkemi·t)

Jeg er lidt i tvivl i forhold til eksponenten og logaritmeregneregler. Jeg ved at lnex = x. Så er det ikke bare ln(Istart)-kkemi·t, hvor hældningen a = -kkemi? :) På forhånd tak. 


Skriv et svar til: Formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.