Fysik

Masse

17. december 2013 af hudhud123 - Niveau: B-niveau

hej! 

hvordan finder jeg m(massen)?

4,913*10^(15)*m^(3)=50000m/s*m


Svar #1
17. december 2013 af hudhud123


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2013 af mathon

                       …pas på ikke at blande enheden m = meter sammen med m = massen


Svar #3
17. december 2013 af hudhud123

ja det ved jeg godt :) kan du hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. december 2013 af mathon

   …du mangler alle enhederne.


Svar #5
17. december 2013 af hudhud123

var det bedre: 

4,913·1015m3 =50000 m/s·m


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. december 2013 af hesch (Slettet)

4,913*1015 m3  skal du gange med densiteten, der måles i kg/m3:

(m3) * (kg/m3) = kg      ( m3 kan jo forkortes ud, dermed kommer enheden ud i kg ( masse )  )

Du må "komme efter", at regne med enheder, det er vigtigt !


Skriv et svar til: Masse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.