Matematik

Differentiere

17. januar 2014 af Haan (Slettet)
Kan man differentiere dette i hånden eller skal man bruge lommeregner?

Kvadratrod x^2 + 3

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2014 af mathon

                                               i hånden


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. januar 2014 af mathon

                      f(x) = √(x2+3)

                                        1                                    1                           x
                      f '(x) = -------------- •(x2+3) '  =  --------------- • 2x  =  ------------
                                  2·√(x2+3)                      2·√(x2+3)                √(x2+3)


Skriv et svar til: Differentiere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.