Matematik

Funktionsforskrift for sammenhængen mellem tid og aktivitet

22. januar 2014 af rikkica (Slettet) - Niveau: C-niveau

har super meget brug for hjælp ku være rigtig dejligt hvis nogen kunne hjælpe, på forhånd tak

Er slet ikke med på nogen af følgende opgaver.

Billede vedlagt

Vedhæftet fil: Untitled 4.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2014 af mathon

              A(t) = b•at = b•e-k·t   k > 0       -k = ln(a)

              A(60)/A(20) = a60-20

              1090/2710 = a40

              a = (1090/2710)1/40 = 0,977488

              b = A(20)•a-20 = 2710•0,977488-20 = 4273
dvs
              A(t) = 4273•0,977488t

                  T1/2 = ln(1/2)/ln(a)


Svar #2
27. januar 2014 af rikkica (Slettet)

Puhaaa det ser fandme godt ud men jeg er heelt tabt heh... Ku det være jeg ku få dig til forklare kort hva det er du gør. Tusinde tak


Skriv et svar til: Funktionsforskrift for sammenhængen mellem tid og aktivitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.