Matematik

indfør passende variable

05. februar 2014 af louisehanseen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle

Jeg har brug for hjælp til en opgave: 
I perioden 2004-2008 er det offentlige forbrug steget med 18,5 mia. kr. pr. år. I 2004 var det årlige offentlige forbrug 388 mia. kr. 
 

Jeg skal indføre passende variable, jeg skal fortælle hvad y og x er. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2014 af mathon

         x: antal år efter 2004

         y: det offentlige forbrug i mia. kr

                                                                       y = 388 + 18,5·x


Svar #2
05. februar 2014 af louisehanseen (Slettet)

er det ikke y=18,5x+388


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2014 af mathon

                                                y = 388 + 18,5·x  =  18,5·x + 388


Svar #4
05. februar 2014 af louisehanseen (Slettet)

ok helt fint, det er bare fordi vi er vant til den anden måde, men du har reT:)


Skriv et svar til: indfør passende variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.