Matematik

HVAD ER LÆNGDEN OG BREDDEN AF EN PAKKE CIGARATTER

19. februar 2014 af DANIELKØBENHAVN (Slettet) - Niveau: 10. klasse

HVAD ER LÆNGDEN OG BREDDEN AF EN PAKKE CIGARATTER

CIGARETTERNES DIAMETER ER O,75 CM 

20 CIGARETTER I EN PAKKE.

HJÆLPPPP 

TAK :


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2014 af Christianos (Slettet)

Der må da være en oplysning mere såsom rumfang eller cigarettens længde. Medmindre du går på en af de skoler hvor de går ud fra I ryger og dermed har en cigaret at måle ud fra..

Cigaretterne kan godt være 2 meter lange selvom diameter er 75 mm.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#1

Nu er diameteren af disse cigaretter kun angivet til 7,5 mm , hvilket vist passer bedre til en almindelig mund.

Meningen er måske den, at man kan angive to af pakkens sidelængder, hvis man ved, at de 20 cigaretter er pakket som for eksempel 2×10 eller 4×5 , idet antallene langs hver side så kan ganges med diameteren af 1 cigaret.


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. februar 2014 af SuneChr

# 0
SP 1902141833.PNG

Vedhæftet fil:SP 1902141833.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

(at arbejde)


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. februar 2014 af SuneChr

# 4
Ohh.., - ja.,    'at' + imperativ  går jo ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. marts 2014 af 123434 (Slettet)

Har meget svært ved at løse opgaven

Forskellen mellem de 2 længste lag og det korteste lag er 0,75 cm

0,75cm svarer til en diameter

Hver side får en halv diameter 0,375 cm

Bredden:2*0,75cm+0,375cm=1,875cm?


Brugbart svar (1)

Svar #7
30. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#6

Højden i en af de ligesidede trekanter er h = d·(√3)/2 . Pakkens bredde består af 2 sådanne højder samt 2 radier, dvs.

        b = d·(√3) + d = d·(1 + √3) = 0,75cm·(1 + √3) = 2,049cm


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. marts 2014 af 123434 (Slettet)

Mange tak.


Brugbart svar (0)

Svar #9
02. marts 2018 af dindafeb (Slettet)

hvordan regner det d=1


Skriv et svar til: HVAD ER LÆNGDEN OG BREDDEN AF EN PAKKE CIGARATTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.