Matematik

meget vigtig . hjælp taak

19. februar 2014 af DANIELKØBENHAVN (Slettet) - Niveau: C-niveau

Lea ønsker at tabe sig  Hun overvejer derfor at begynde på nupo-kuren

Æsken med slankepulver måler:

20,0cm x 12,5cm x 16,6 cm 

Æsken er 65 procent flydt

pris pr Æske : 419 kr

slankepulverets massefylde er 0,5 g pr cm3  Der skal bruges 32 g pr måltid 

der er 6 mådertid pr dag. 

Spørgrsmål:

hvad koster det pr dag at være på Nupo-kuren ??


Brugbart svar (2)

Svar #1
19. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Beregn rumfanget af pulveret i æsken og dernæst massen af pulveret i æsken. Beregn så prisen pr g af pulveret.

Beregn massen af den daglige dosis og gang med prisen pr g.


Svar #2
19. februar 2014 af DANIELKØBENHAVN (Slettet)

20,0x12,5x16,6=   4150cm3

4150x 0,5 g= 2075

419kr/2075 *192 =39 kr pr dag 

er det rigtig ?


Brugbart svar (2)

Svar #3
19. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du skal tage højde for, at æsken kun er 65 % fyldt.


Svar #4
19. februar 2014 af DANIELKØBENHAVN (Slettet)

okay så

2075/100*65 = 1348,75 kg. 

419/1348.75*192 =60 kr pr dag ?


Skriv et svar til: meget vigtig . hjælp taak

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.