Matematik

Minimum og tangens

22. februar 2014 af JoseKofoed (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej vi sidder 3 tøser og vil meget gerne have hjælp til denne opgave, vi har differentieret men nu ved vi ikke helt hvad vi skal. Håber nogle vil hjælpe.

Vedhæftet fil: lkrnglekrng.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2014 af mathon

              lkrnglekrng.PNG

    Ekstremum kræver
                                               f '(xo) = 0

                     dvs
                                               exo - 3 = 0 …

.....................

     tangens er noget andet end tangent  :-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2014 af Krabasken (Slettet)

b)  Find f '(2) (tangenthældningen)

y - y= f '(2) * (x - x0)

Vedhæftet fil:000.jpg

Skriv et svar til: Minimum og tangens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.