Matematik

Afledt af funktion - hjælp

23. februar 2014 af hansherman (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Jeg har brug for at finde den afledte af følgende funktion:

f(x) = max(|x-b_1|,|x-b_2|,|x-b_3,...|x-b_n|)

hvor b_i er konstanter og x er forskellig fra 0.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2014 af SuneChr

Den afledede funktion til  f er konstanten 1 gældende for  x > bi     i = 1, 2, ....... , n, .......
og   (- 1) for  x <  bi
f er ikke differentiabel for x = bi
 


Skriv et svar til: Afledt af funktion - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.