Matematik

spørgsmål

23. februar 2014 af HFNU (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvor mange printerpatroner kan man købe for kr 9.125

hvordan kan man isolerer x hvis forskriften lyder på:

y= 71 * x +49

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2014 af mathon

                               
                                                 x = (y - 49) / 71


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. februar 2014 af SuneChr

Løs ligningen
9125  =  71x + 49
71x  =  9125 - 49
x  =  (9125 - 49) / 71


Svar #3
24. februar 2014 af HFNU (Slettet)

Tak;)

Skriv et svar til: spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.