Matematik

Fordoblingskonstant og halveringskonstant, hvordan finder jeg dem?

25. februar 2014 af jepp3600 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Bestem fordoblingskonstanten eller halveringskonstanten for hver af følgende eksponentielle udviklinger:

1.     y = 12· 1,37x

Hvordan bestemmer jeg konstanten?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2014 af peter lind

Du må mene y =12*1,37x. ellers er resten noget vrøvl. se http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/exp.html


Svar #2
25. februar 2014 af jepp3600 (Slettet)

Ja det mener jeg også :-)


Svar #4
25. februar 2014 af jepp3600 (Slettet)

vil det sige jeg skal bruge disse to formler?

T2 = log(2)/log(a)
  og   

T½ = log(½)/log(a)
 


Skriv et svar til: Fordoblingskonstant og halveringskonstant, hvordan finder jeg dem?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.