Matematik

finde højde på container

26. februar 2014 af lp4654 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

opgaven lyder

hvor høj er den høje model.

Det jeg ved er at :

længde 6,50 m 

bredde 2,40 m

Og de kan rummme 35 m3


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2014 af 012343210

højde*bredde*længde=volumen

h*b*l=V

h=V/(b*l)


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2014 af LarsJensen0 (Slettet)

Hej,

du har sikkert en formelsamling? Eller kan låne/goole en på nettet...

Find den formel, som man benytter til at beregne rumfang af en kasse. Indsæt de værdier du kender. Beregn den sidste (= højden). Skriv svaret ned.

Hilsen Lars


Skriv et svar til: finde højde på container

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.