Matematik

Lige en hurtigt svar om man kan gøre det på denne måde?

11. marts 2014 af zartorium (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opg 5 for en kegle gælder V= 1/3 * pi * r2 * h

får at vide at rumfanget er 150 og radius på 4 og vi skal finde højden. kan vi ikke så bare sige:

150 / (1/3*pi*4^2) = H?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2014 af Drunkmunky (Slettet)

Jo, det kan man sagtens.

Mere præcist, har du, at

450/(16*pi)=h.
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. marts 2014 af mathon

                  
                                       \small h = \frac{3V}{\pi \cdot r^2} = \frac{3\cdot 150}{\pi \cdot 4^2} =\frac{450}{16\pi }


Skriv et svar til: Lige en hurtigt svar om man kan gøre det på denne måde?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.