Fysik

Billiardbal - hastighed og højde

12. marts 2014 af AnnaBanp (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Nogle der kan hjælpe mig med følgende to underopgaver jeg har. Det er vedhæftet. Tak på forhånd.
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2014 af hesch (Slettet)

a)   v = a * t ,       a = F/M.

Impulsmoment, L = J * ω ,  ω = dω/dt * t ,    dω/dt = T / J ,  T = F * ( h - R )     =>   L = F*(h-R)*Δt

-------------------------------------------

b)  Periferihastighed = translatorisk hastighed:

                     ω * R = v


Skriv et svar til: Billiardbal - hastighed og højde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.