Matematik

Ekspontielt aftagende funktion

15. marts 2014 af SamX (Slettet) - Niveau: C-niveau

FOr en eksponentielt aftagende funktion vides det at f(-4) = 7 og t1,5=1 hvad er f(0) - håber i kan hjælpe med den sidste :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Mener du ikke t1/2 = 1 ?

Som i den anden opgave med fordoblingstiden, skal du her bestemme, hvor mange halveringstider der er mellem -4 og 0 .


Svar #2
15. marts 2014 af SamX (Slettet)

Jo t1/2 :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Så benyt, at der 4 halveringstider mellem -4 og 0 .


Svar #4
15. marts 2014 af SamX (Slettet)

Hvordan vil du så sætte det hele op :)?


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Benyt, at

0 = -4 + 4 = -4 + 4·1 = -4 + 4·t1/2

og udnyt så din viden om aftagende eksponentialfunktioner og halveringstid .

f(t + t1/2) = (1/2)·f(t)


Skriv et svar til: Ekspontielt aftagende funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.