Matematik

største hastighed

20. marts 2014 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej SP.

Er det rigtigt at jeg skal løse denne opgave ved at løse r'(t) = 0? Og kan det passe det giver ca. 41?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er korrekt fremgangsmåde.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2014 af peter lind

Metoden er rigtig


Svar #3
20. marts 2014 af cecilied34 (Slettet)

Okay, tak skal I have :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. marts 2014 af mathon

\frac{\mathrm{d} r}{\mathrm{d} t}=7,18\cdot 10^{-14}\left [ 2(t-0,93) \cdot \left ( 1-e^{0,464\cdot (t-46,96)} \right )\right+(t-0,93)^2\cdot \left ( -0,464\cdot e^{0,464(t-46,96)} \right ) ]


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

(En lille tastefejl i #4:

        7,18·10-14 --> 7,18·10-4   

der selvfølgelig ikke ændrer på løsningen af ligningen r '(t) = 0 ).


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. marts 2014 af mathon

en lille rettelse

\frac{\mathrm{d} r}{\mathrm{d} t}=7,18\cdot 10^{-4}\left [ 2(t-0,93) \cdot \left ( 1-e^{0,464\cdot (t-46,96)} \right )\right+(t-0,93)^2\cdot \left ( -0,464\cdot e^{0,464(t-46,96)} \right ) ]


Skriv et svar til: største hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.