Matematik

Rumfang

22. marts 2014 af kira121 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hjlæp! jeg skal bruge hjælp til en opgave om rumfang, jeg ved ikke om det er rigtigt det jeg laver, så håber at i forstå det jeg skriver, og vil svare :)  

opgaven er: 

Rumfanget af nyfalden sne er større end rumfanget af sammenpresset sne. Vægten af nyfalden sne er 50kg/m3

a) beregn rumfanget af en terning af nyfalden sn, der vejer 10800kg 

jeg har sagt 10800/50=216kg   men jeg ved ike om det er rigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2014 af peter lind

Det er 216 m3. ellers er det rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2014 af mathon

             Rumfanget af en terning af nyfalden sne, der vejer 10800 kg 

                            R = \frac{10800\: kg}{50\: \frac{kg}{m^3}} = \frac{10800}{50}\cdot \left (kg\cdot \frac{m^3}{kg} \right )=216\: m^3        


Svar #3
22. marts 2014 af kira121 (Slettet)

okay mange tak!! 


Skriv et svar til: Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.