Matematik
HASTER, tager to sek MAT
28. november 2005 af
Jesp (Slettet)
jamen altså, det er en ganske alimindelig andengradslining, men jeg kan bare ikk få d til at passe, jeg ved rødder skal give 3 og -1
her er ligningen 3x^2-6x-9
her opstiller jeg d=-6^2-4*3*(-9) = 72
det kan ikk passe.. jeg har også tjekket parenteser på lommeregneren osv, men nej det giver ikk noget der ligner mere relevant på forhåndt ak
her er ligningen 3x^2-6x-9
her opstiller jeg d=-6^2-4*3*(-9) = 72
det kan ikk passe.. jeg har også tjekket parenteser på lommeregneren osv, men nej det giver ikk noget der ligner mere relevant på forhåndt ak
Svar #2
28. november 2005 af det.dean (Slettet)
Hey.. Det er fordi du skal sætte parentes rundt om -6, så der står (-6)^2.. Så giver diskriminanten 144 istedet ;)
\\\\det.dean
\\\\det.dean
Skriv et svar til: HASTER, tager to sek MAT
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
