Kemi
Enhed
08. december 2005 af
AC_CA (Slettet)
hvad er enheden?
(g/L )/(g/mol)???
(g/L )/(g/mol)???
Svar #1
08. december 2005 af Calinarion (Slettet)
Det er:
"mol per liter"
Dvs en koncentration. (c=n/v)
"mol per liter"
Dvs en koncentration. (c=n/v)
Svar #3
09. december 2005 af Mads123 (Slettet)
Fordi man ganger med den omvendte.
(g/L )/(g/mol)=(g/L)*(mol/g)
(g/L )/(g/mol)=(g/L)*(mol/g)
Skriv et svar til: Enhed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
