Matematik
Vektorer i planen
09. januar 2006 af
MaTay (Slettet)
Hej... har forsøgt at kigge på denne opg. men jeg kokser virkeligt meget i den... det er opg. 355
jeg skal løse følgende ligningssystemer:
a) 10x+6y=9 b) 11x-2y=1
5x+3y=4 -3x+2y=2
håber at der er en der kan hjælpe.. :D
på forhånd tak.....
jeg skal løse følgende ligningssystemer:
a) 10x+6y=9 b) 11x-2y=1
5x+3y=4 -3x+2y=2
håber at der er en der kan hjælpe.. :D
på forhånd tak.....
Skriv et svar til: Vektorer i planen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
