Matematik
Vektorer i planen
09. januar 2006 af
MaTay (Slettet)
Hej... nu kan jeg ikke mere.. kommer med nogle flere... har virkelig brug for at fatte det,... trin for trin..
her er et par problem opg:
opg 357
bestem skræringspunktet mellem linierne l og m når de har følgende ligninger:
l: 3x+7y=10
m:-2x+5y=12
her er et par problem opg:
opg 357
bestem skræringspunktet mellem linierne l og m når de har følgende ligninger:
l: 3x+7y=10
m:-2x+5y=12
Svar #1
09. januar 2006 af sigmund (Slettet)
Opg. 357:
Isoler x (eller y) i den første, og sæt ind i den anden. Dermed finder du y (eller x). Sæt nu dette ind i en af ligningerne, og du har bestemt et skæringspunkt.
Isoler x (eller y) i den første, og sæt ind i den anden. Dermed finder du y (eller x). Sæt nu dette ind i en af ligningerne, og du har bestemt et skæringspunkt.
Skriv et svar til: Vektorer i planen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
