Kemi
C=O gruppen
17. november 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hvad kaldes gruppen C=O?
håber der er nogen der kan hjælpe
og hvis der er nogle virkeligt kloge mennesker der ser dette kan de måske også være mig behjælpelig med hvad der sker med glukose når det går fra åben kæde til lukket ring
håber der er nogen der kan hjælpe
og hvis der er nogle virkeligt kloge mennesker der ser dette kan de måske også være mig behjælpelig med hvad der sker med glukose når det går fra åben kæde til lukket ring
Svar #2
17. november 2003 af KemiKasper (Slettet)
øøhhmm - så vidt jeg ved dannes der en iltbro.
Dvs. den ene binding i carbonylgruppen brydes og der dannes en til et andet C-atom.
Det kan kun foregår hvis det er en kæde bestående af 5 eller 6 carbonatomer.
Dette kaldes også en "intramolekylær ringslutning"
Dvs. den ene binding i carbonylgruppen brydes og der dannes en til et andet C-atom.
Det kan kun foregår hvis det er en kæde bestående af 5 eller 6 carbonatomer.
Dette kaldes også en "intramolekylær ringslutning"
Skriv et svar til: C=O gruppen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
