Matematik
Hjælp-blækregning-en opg, jeg iiK kan løse, hælp Plz..
23. november 2003 af
bilal (Slettet)
Der er en opg. jeg har problemer med, jeg kan iiK løse den.. !
Vil du/I hjælpe miiG med den ?`??
opgaven : Fårup Sommerland overvejer at insætte yderligere et tog på banen. Tog nr. sarter 30 sekunder senere end tog nr. 1. I tog nr. 2 er der også plads til 16 passagerer.
Selve opg. :
Forklar, at ligningen : Y= 2*x-16 kan være en matematik model for det største antal passagerer Y, der i løbet af X timer kan få en tur med de to tog... ???
Jeg håber at du/I kan hjælpe miGG
Tak på forhånde....!
Vil du/I hjælpe miiG med den ?`??
opgaven : Fårup Sommerland overvejer at insætte yderligere et tog på banen. Tog nr. sarter 30 sekunder senere end tog nr. 1. I tog nr. 2 er der også plads til 16 passagerer.
Selve opg. :
Forklar, at ligningen : Y= 2*x-16 kan være en matematik model for det største antal passagerer Y, der i løbet af X timer kan få en tur med de to tog... ???
Jeg håber at du/I kan hjælpe miGG
Tak på forhånde....!
Svar #1
23. november 2003 af Jean
Det giver ikke rigtigt mening. Altså på en time x=1 kan der max være -14 passagerer?
Svar #2
23. november 2003 af SP anonym (Slettet)
Uha-da-da (jeg har selv haft opgaven) -16 pga. at det sidste tog ikke er med i den målte time!!!! 2x fordi der er to tog!!!
Skriv et svar til: Hjælp-blækregning-en opg, jeg iiK kan løse, hælp Plz..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
