Matematik
konstant??
10. januar 2006 af
MY3922 (Slettet)
Jeg har følgende ligning også bliver jeg spurgt om hvad konstanten 20,3 siger om denne funktion som skal beskrive nitratindholdet i spinat.. Nogen som kan hjælpe med det??
z=20,3+61,4*0,884^t
Tak på forhånd!
z=20,3+61,4*0,884^t
Tak på forhånd!
Svar #1
10. januar 2006 af 150972 (Slettet)
nitratindholdet til tiden t = 0 (startindholdet af nitrat!)
Svar #2
10. januar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#1:
Det er ikke korrekt! For
z(t) = 20,3 + 61,4*0,884^t
gælder der, at
z(0) = 20,3 + 61,4*0,884^0 = 20,3 + 61,4*1 = 81,4
Derimmod gælder der, at
z(t) --> 20,3 for t --> uendelig
Det er ikke korrekt! For
z(t) = 20,3 + 61,4*0,884^t
gælder der, at
z(0) = 20,3 + 61,4*0,884^0 = 20,3 + 61,4*1 = 81,4
Derimmod gælder der, at
z(t) --> 20,3 for t --> uendelig
Svar #4
10. januar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Okay, jeg rammer da de taster virkelig skidt for tiden -- i #3 ville jeg have henvist til #2 i stedet for #1. Jeg håber I bærer over med mig.
Skriv et svar til: konstant??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
