Matematik
Hurtig Hjælp
17. januar 2006 af
LosingElmo (Slettet)
Nogele der kan hjælpe mig med at forkorte disse:
5^0,5 = kvadratroden af 5
5-2*((2*-5^0,5)/2)-3 / ((2*-5^0,5)/2)+ 2
5-2*((2*+5^0,5)/2)-3 / ((2*+5^0,5)/2)+ 2
= Skal det forstås på denne måde:
(5-2*(2*(-sqrt(5))/2)-3)/((2*(-sqrt(5))/2)+ 2)
Kan simpelthen ikke finde ud af det
5^0,5 = kvadratroden af 5
5-2*((2*-5^0,5)/2)-3 / ((2*-5^0,5)/2)+ 2
5-2*((2*+5^0,5)/2)-3 / ((2*+5^0,5)/2)+ 2
= Skal det forstås på denne måde:
(5-2*(2*(-sqrt(5))/2)-3)/((2*(-sqrt(5))/2)+ 2)
Kan simpelthen ikke finde ud af det
Svar #1
17. januar 2006 af speedpii (Slettet)
hmm.. kan gi dig udregningen og svaret!
5-2*((2*-5^0,5)/2)-3 / ((2*-5^0,5)/2)+ 2
3*((-5)/2)-3 / ((-5)/2)+2
-15/6-3 / -5/2+2
-5,5 / -0,5
-11
skulle mene det er rigtigt!:D
lav selv den anden bare sådan du fatter lidt af det!
5-2*((2*-5^0,5)/2)-3 / ((2*-5^0,5)/2)+ 2
3*((-5)/2)-3 / ((-5)/2)+2
-15/6-3 / -5/2+2
-5,5 / -0,5
-11
skulle mene det er rigtigt!:D
lav selv den anden bare sådan du fatter lidt af det!
Svar #2
18. januar 2006 af andersenit (Slettet)
#1
Det tror jeg ikke er rigtigt.
gætter på
7+(-)(13*sqrt(5))/5
godnat:)
Det tror jeg ikke er rigtigt.
gætter på
7+(-)(13*sqrt(5))/5
godnat:)
Skriv et svar til: Hurtig Hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
